Coş de cumpărături

Coşul Cuibărel.ro (0 elemente)
Subtotal: 0.00 lei
Coşul dvs. este gol.

Site-uri prietene

Mamă în era Vărsătorului

Reclame

Reclame

Lansare de carte

Conceptul continuum - in cautarea fericirii pierdute

Lansare de carte "Conceptul continuum - in cautarea fericirii pierdute" de Jean Liedloff, in traducerea Claudiei Neacsu.<

Cluj-Napoca - 11 octombrie 2012.

Un eveniment CUIBAREL,joi, 11 octombrie 2012, in Sala de festivitati a Liceului Waldorf, str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12, cartierul Zorilor, de la 17.00 la 19.00.

Jean Liedloff(1926 - 2011), scriitoare americana, numita de "Mothering Magazine" o comoara vie, a vizitat indienii Yekuana din jungla amazoniana in decursul a cinci expeditii, care au durat cumulat doi ani si jumatate.

Experienta traita intr-o lume diferita o inspira in scrierea cartii ce poarta si numele unui principiu al naturii umane: "Conceptul continuum", publicata prima data in 1975 la Londra.

"Continuum-ul unei persoane este un întreg, chiar mai mult, el face parte din continuum-ul familiei sale, care la rândul său face parte din cel al clanului, cel al comunităţii şi al speciei, în acelaşi fel cum continuum-ul speciei umane face parte din continuum-ul întregii vieţi. Fiecare continuum îşi are propriile aşteptări şi tendinţe care emerg din precedentul îndelung formator. Chiar şi continuum-ul care include fiecare fiinţă vie aşteaptă, din experienţă, o gamă de factori favorabili în mediul anorganic.În fiecare formă de viaţă, tendinţa de a evolua nu este aleatorie, ci îşi continuă propriile interese. Se îndreaptă spre mai mare stabilitate - aceasta însemnând mai mare diversitate, complexitate şi, în consecinţă, adaptabilitate."

Claudia Neacsu - economista si mamica, pasionata de attachment parenting, traduce cartea pe care o pune in practica in viata de zi cu zi.

www.cuibarel.ro

 

*Tg. Mures- 12 octombrie 2012*

Un eveniment CUIBAREL, in cadrul Saptamnii Internatioanele a Bebelusilor.

Purtati, in colaborare cu Asociatia Culturala Yorik si Bibliotea Judeteana Mures, vineri, 12 octombrie 2012, in Sala American Corner a Bibliotecii Judetene Mures, str. G.Enescu nr. 2, de la ora 15.00.