Coş de cumpărături

Coşul Cuibărel.ro (0 elemente)
Subtotal: 0.00 lei
Coşul dvs. este gol.

Site-uri prietene

Mamă în era Vărsătorului

Reclame

Reclame

Produse

Cuibarelul reglabil / slingul cu inele

Preţ: 90.00 lei

Imagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleCuibarelul reglabil / slingul cu inele vine in sprijinul mamelor și al altor persoane care ingrijesc copilași mici. După o relativ scurta perioada de acomodare, bebelușul se gasește la locul lui, în bratele mamei, iar mama cu mâinile libere, având în același timp, odorul la distanța de un pupic.  

Cuibarelul reglabil este o fâșie de material cusută prin două inele. Acestea vin așezate pe un umăr, materialul merge pe spate și se întoarce pe șoldul opus, urmând a fi reglat prin inele ca și o cataramă. Se rasfira materialul prin inele ca un evantai, astfel încât să poată fi reglată fiecare parte a materialului cât de strâns avem nevoie. Fiind o singura fâșie de material ușor, este chiar recomandat pentru vară. În orice caz, mama și copilul își reglează reciproc temperatură și se vor resimti chiar mai puțin căldura împreună decât separat.  

Recomand în mod deosebit purtarea bebelușului cu fața. Când e nou născut, poate fii purtat la orizontala, cu capul în partea opusă inelelor, amplasat oarecum sub sâni. Este important să se verifice poziția corpului: spatele poate fi curbat, dar bărbia să nu-i fie în piept. Poate fi alaptat așa, iar dacă adoarme poate fi purtat chiar și o oră-două în cuibărel, într-o poziție similară cu cea în brațe.  

Din momentul în care își ține capul, poate fi purtat la verticală călare pe șold, poziție pentru care chiar anatomia îi este pregătită. Purtarea in cuibarel, în poziția călare pe șold este confortabilă de la 4 luni până la 2 sau 3 ani, câtă vreme copilul dorește să fie purtat.

Imagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu ineleImagine Cuibarelul reglabil / slingul cu inele